torsdag, juni 18, 2009

Prylar

Ha, prisa gud – skatteåterbäringen är här! och förbrukad, investerad i en ny dator samt ett mobilt bredband. Jag har alltså fallit för frestelsen att köpa mig något nytt egentligen ganska onödigt eftersom den gamla datorn fortfarande fungerar och det finns bredband i hushållet, fast i fast form (om man nu kan säga så). Men va sjutton någon gång i livet måste även jag få unna mig något och när nu för första gången ekonomin i boet är i någon form av balans, tyckte maken och jag att detta var en bra investering enbart för nöjes skull. Om jag nu vill har jag möjligheten att låsa in mig på toaletten och surfa – är inte det frihet så säg! Däremot har jag lite ågren över att jag har köpt en materiell, ganska pryl…

Häromdagen intog jag och mina kollegor Ålandshav, en riktig höjdare måste jag säga trots att kryssningsgästernas medelålder var runt 70. Hur som hade vi riktigt kul –så kul att när jag dagen efter gick om kring i taxfreebutiken kom och såg diverse spritflaskor kom jag på massor med drinkar som jag druckit på kvällen. Summa summarum god mat, god dryck och glada kollegor en perfekt kombination!

Nu väntar midsommar med besök i Sandviken och Åmot samt Lövåsen . Fullbokat med andra ord och mer skulle vi vilja göra. Orsaken är att maken inte får vara ledig på midsommarafton eftersom gräset på golfbanan växer trots midsommarafton, stress det är härligt det!