fredag, juni 12, 2009

Listan...

Saker som jag går omkring och tänker på som jag ska skriva om här…
• Träningen
• Bussen
• Barnen
• Knäppa människor
• Städningen av hemmet eller rättare sagt den obefintliga städningen av hemmet
• Hunden
• En dag på jobbet
Vad är det för liv jag lever, vad skulle hända om vi tog och öppnade detdär hotellet i Sahara?

tisdag, juni 09, 2009

Det lever!

Nä det är dags att åter igen skrämma liv i denna blogg, vad jag ska skriva om är som vanligt ett mysterium men det lär väl visa sig.

Dagen till ära tillbringar jag hemma för att torka kräk och tvätta ner kräkta saker –kläder, lakan, täcken, gosedjur osv.. jättekul! Dagen får liksom en extra sving när sonen väcker en kvart i sex på morgonen och skriker i förtvivlan att han har ooont i maaagen, för att i nästa sekund kräkas över mig i sängen.

Nåja, det är väl sånt som gör en starkare som förälder. Det bidrog även vattkoppsepidemin med, samanlagt var vi hemma i 3 veckor och gjorde vårt bästa för att lindra klåda och annat obehag för dom små liven. Men jag måste erkänna att jag snabbt tappar intresset och tålamodet först med allt gnäll som det innebär med sjuka barn sedan när dom små älsklingarna börjar bli något så när friska så blir det en form av dötid där dom är för pigga att sitta stilla och pyssla/tv allt för länge men ändå för sjuka för att dra iväg på äventyr… Men jag är väl en dålig förälder som känner så…
Sonen ja… sonen tror att han har en snippa, helt alvarigt en kväll när vi gått och lagt oss säger han – jag har ont i snippan. Kilar upp till pappa och säger samma sak där och pappan frågar något fundersamt vad han ska göra åt det. Sonen svarar –smörja och drar ner blöjan och visar att det är snoppen som behöver smörjas. Pappan smörjer och sonen blir nöjd. Tillägas bör väl också att sonen denna kväll hade två pippi-tofsar i håret och rosa tröja att sova i. (Vill vara precis som storasyster..)